Фоторепортажі


















































































 
Свято наближається...


Гурток Паперопластика 

Керівник гуртка Гриценко О. В.

                                                       





 

21.11. 2020   День Гідності та Свободи

    Події листопада – грудня 2013 сколихнули всю Україну. Тоді, у листопаді 2013-го, ніхто навіть уявити собі не міг, наскільки важкі випробування підготувала нам доля… І яку високу ціну випаде заплатити за такі цінності як свобода, гідність та незалежність.

    Упродовж тижня учні та вчителі Великоомелянського НВК «школа-гімназія» під час заходів до Дня Гідності та Свободи згадували про події Революції Гідності, коли народ України обрав європейський шлях розвитку. Ми переконані - наша країна гідна стояти в одній шерензі із розвинутими державами Європи. Ми, українці, гідні того, щоб нас шанували й поважали.








День толерантнолсті




07.11.2020  - День  української писемності та мови 











Наша гімназія – столиця дитинства і юності, їй належать наші думки і серця. Вона для нас особлива, бо саме  тут народжується особистість.

13 жовтня відбулося свято «Посвята у гімназисти». Учні перших гімназійних класів стали повноправними гімназистами. Наші гімназисти-старшокласники є переможцями багатьох конкурсів та олімпіад, активно працюють у Малій академії наук. Та щоб досягти високих результатів, необхідно багато працювати. Отже, юним гімназистам є до чого прагнути. Тож, шановні п’ятикласники, не зупиняйтесь на досягнутому, звертайтесь до науки кожен день, і тоді ви одержите найвищу нагороду учня – знання. Ми впевнені, що ви обов’язково здолаєте нелегкий шлях до знань.

З ініціативи лідерів учнівського самоврядування у Великоомелянському НВК «школа-гімназія» пройшла акція «Привітай солдата». Щоб підтримати бойовий дух захисників України, учні написали листи, власноруч виготовили вітальні листівки, обереги. До акції долучилися батьки та педагоги – закупили солодощі, чай, каву. І все це вже наступного дня буде відправлено бійцям ООС.

Дякуємо нашим солдатам! Вітаємо з Днем захисника України. Бажаємо здоров'я, сили, витримки та незламності духу.

Слава Україні! Героям слава!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!

Висловлюємо подяку за сприяння капелану СУВД отцю Тарасію Климовичу та виховнику пластового гуртка #RomanSietkin.



ГІМНАЗІЙНИЙ ОЛІМП - 2020

Минулий навчальний рік був особливим з усім відомих причин. Тому нині доводиться реалізовувати частину незавершених проектів та планів. З цією метою 25 вересня 2020р. у нашому закладі було організовано нагородження грамотами та грошовими преміями учнів – переможців всеукраїнських, обласних і районних конкурсів, змагань та олімпіад 2019 – 2020 н.р..

З вітальним словом до кращих учнів закладу звернулась директор Ірина Літвінчук, а грошові винагороди вручила голова Великоомелянської ОТГ Алла Карпюк. Також подяку за співпрацю в організації роботи з обдарованими учнями отримали батьків тих гімназистів, які досягли найкращих результатів у творчих та інтелектуальних випробуваннях.

Дякуємо усім за співпрацю!



«II Всеукраїнський урок доброти» пройшов 2 жовтня 2019 р. у нашому закладі. Учні та їх наставники говорили про братів наших менших - тваринок та турботливе до них ставлення











Посвята у гімназисти - 2019






23.02.2016

Свято до Дня рідної мови










ВЕРЕСЕНЬ

1 Дзвоник 2014-2015 н.р.




Перший урок "Україна - єдина країна"









Посвята в гімназисти 2014



Акція "Голуб миру"

Акція "Ланцюг миру"


Акція  "Скринька допомоги"



Свято Осені









































"Свято картоплі" у початковій школі

































































































































Комментариев нет:

Отправить комментарий